Jassen van diverse topmerken | Gratis verzending

Jassen Jassen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Jassen

Het Genti label staat voor de ultieme mix tussen strakke hedendaagse mode en casual sportkleding. Het merk werd gelanceerd in 2004 om een nieuw concept te introduceren gebaseerd op een street-chic DNA voor de internationale markt. Elk item in de collectie is ontworpen voor een klant met een jonge mindset en een individuele stijl. Voor de Genti collectie is innovatieve styling, het gebruik van speciale materialen en hoogwaardige productie essentieel. Kernwaarden zijn New Attitude, Rebellious, Young Mindset en Individual Choice.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor een mooi assortiment van het merk Genti. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Genti polo’s, Genti T-shirts en Genti broeken.

 

Genti kleding

De collecties van Genti bestaan uit overhemden, polo's, vesten en broeken die zijn samengesteld van hoogwaardige materialen. Hierdoor ontstaat een mooi en duurzaam kledingstuk dat niet in uw garderobe mag ontbreken. De feilloze designs passen bij de moderne, stijlvolle man van nu. Doordat de kledingstukken uit de collectie van Genti eenvoudig te combineren zijn, kunt u uw persoonlijke stijl in elke outfit verwerken. De collecties bestaan uit kledingstukken met basistintent en bevatten veelal kleine accenten, waardoor de kleding van Genti luxe uitstraalt en niet druk is voor het oog. Rust en klasse, maar toch modern. Met Genti zal u gekleed zijn als een nette en degelijke man.

 

Genti Sale

Vaak zijn er ook veel sorten Genti kleding in de sale. Shop nu verschillende truien, jassen, broeken en nog veel meer!

Tijssen Mode is een officieel​ Genti verkooppunt.