GENTI

GENTI GENTI 39 resultaten

GENTI

Ontdek Genti bij Tijssen Mode

Genti, opgericht in 2004, heeft zichzelf gepositioneerd als een vernieuwend label met een street-chic DNA, perfect geschikt voor de moderne, modebewuste man met een jonge mindset en een sterke individuele stijl. Sinds de oprichting heeft Genti zich laten kenmerken door innovatie en een compromisloze benadering van kwaliteit. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door zijn focus op unieke designs, hoogwaardige fabricage en het gebruik van speciale materialen. Genti blijft trouw aan zijn roots van rebellie en individualiteit, wat duidelijk zichtbaar is in elke collectie die ze uitbrengen.

Innovatieve Stijl en Kwaliteit

Elk kledingstuk in de collectie weerspiegelt de kernwaarden van het merk: een 'New Attitude', rebellie, een jonge mindset en de keuze voor individualiteit. Deze waarden komen tot uiting door innovatieve styling, gebruik van speciale materialen en hoogwaardige productieprocessen.

Verfijnde collectie

Ontdek bij Tijssen Mode een uitgebreide selectie van polo’s, T-shirts, broeken en meer. De collecties bestaan uit overhemden, polo's, vesten en broeken samengesteld van hoogwaardige materialen, wat resulteert in duurzame en stijlvolle kledingstukken die perfect passen bij de moderne man.

Elk item is ontworpen met oog voor detail, waarbij eenvoud en klasse samenkomen in een subtiele luxe uitstraling. Deze veelzijdige stukken zijn niet alleen gemakkelijk te combineren, maar bieden ook kleine accenten die bijdragen aan een verfijnde look, geschikt voor elke gelegenheid.

Genti Sale bij Tijssen Mode

Bij Tijssen Mode vind je regelmatig een breed scala aan items van dit merk in de sale, inclusief truien, jassen, broeken en meer. Profiteer van de beste aanbiedingen op jouw favoriete items en voeg stijlvolle stukken toe aan je garderobe.

Bezoek ons

Als officieel verkooppunt van Genti nodigt Tijssen Mode je uit om de nieuwste collecties van dit innovatieve merk te ontdekken. Laat je inspireren door de unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit, en vind de perfecte aanvulling voor jouw persoonlijke stijl.