Shorts voor heren | Diverse topmerken

Shorts Shorts 3 resultaten

Shorts

Bogner lanceerde zijn eerste sportkledingcollectie, Formule W in 1971. Hij richtte een Amerikaanse fabriek op in Newport, Vermont in 1973 en debuteerde in 1974 in een tennismodelijn. Zijn bedrijf introduceerde een golf mode lijn in 1976. Toen zijn vader in 1977 overleed, keerde Bogner vanuit Amerika terug naar München om de controle over het bedrijf over te nemen. In 1983 introduceerde het bedrijf een lijn zonnebrillen.

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor een breed assortiment van het merk Bogner.U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Bogner jassen, Bogner bodywarmers, Bogner polo’s, Bogner broeken en Bogner wintersportkleding.

Bogner kleding

Bogner is het sportieve en casual kledingmerk voor jou! Bogner kleding heeft het streven om een 'passion for sport and fashion' waar te maken, dit kun je terugzien in de uitgebreide collectie van het merk. Het begon als merk voor skikleding en Bogner kleding werd op menig Olympische Spelen dan ook gedragen. Willy Bogner wilde internationale bekendheid en richtte zich niet meer alleen op andere kledingstijlen. Het Duitse merk bleef een sportieve insteek houden, maar ging zich daarnaast meer richten op casual kleding. Tot op de dag van vandaag is Bogner kleding in meer dan dertig landen verkrijgbaar en heeft het merk een internationale status bereikt.

 

Tijssen Mode is een officieel​ Bogner verkooppunt.