WAHTS

WAHTS WAHTS 29 resultaten

WAHTS

Bij WAHTS draait alles om stijl, comfort en duurzaamheid. Opgericht in onze eigen hoofdstad in 2012, begon het als een merk dat bekend stond om zijn kwalitatieve ondergoed. Sindsdien heeft het merk zich ontwikkeld tot een volwaardige collectie die alles omvat, van jassen en truien tot polo's en meer. Wat het merk echt onderscheidt, is hun duurzame productie. Alle kleding wordt gemaakt in Portugal, waar veel nadruk ligt op het gebruik van biologisch katoen en andere milieuvriendelijke materialen. Ze streven er voortdurend naar om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en de impact op het milieu te minimaliseren door middel van lokale productie, duurzame materialen en innovatieve benaderingen.

Wahts kleding

Bij WAHTS tillen ze luxe herenmode naar een hoger niveau met minimalistische, monochrome ontwerpen die zowel verfijnd als functioneel zijn. Hun eigentijdse stukken zijn ontworpen om de kloof tussen zakelijke kleding en comfort te overbruggen, passend bij een hybride levensstijl. De kleding is duurzaam vervaardigd met technische details en heeft een hoogwaardige afwerking. Met deze kleding kunt u moeiteloos elegantie en functionaliteit combineren, terwijl u bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor de mode-industrie.

Wahts koop je bij Tijssen Mode

Ontdek de uitgebreide collectie bij Tijssen Mode, dé plek voor hoogwaardige herenmode. Als geselecteerde retailer van WAHTS bieden wij een zorgvuldig samengestelde selectie van hun stijlvolle en duurzame kleding. Of u nu op zoek bent naar een verfijnde jas, een comfortabele trui of een veelzijdig shirt, bij Tijssen Mode vindt u precies wat u zoekt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te voorzien van persoonlijk stijladvies en u te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die past bij uw smaak en levensstijl. Kom langs bij Tijssen Mode en ontdek de tijdloze elegantie en duurzaamheid van WAHTS. Hiermee kiest u niet alleen voor stijl, maar ook voor een bewuste keuze voor de toekomst van de mode.