SALE | Herenmode van topmerken

Sale Sale 6 resultaten

Sale

Valenza is een herenmodemerk dat is opgericht door de getalenteerde Italiaanse modeontwerper Giuseppe Valenza. Met zijn achtergrond bij gerenommeerde merken zoals Prada heeft Giuseppe een schat aan ervaring en expertise in de mode-industrie.

 

Wat Valenza uniek maakt, is de sterke focus op ethisch verantwoorde productie. Giuseppe en zijn team hebben gezien dat er in de mode-industrie vaak een gebrek is aan aandacht voor organische en eerlijke productieprocessen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om de markt uit te dagen door luxueuze shirts aan te bieden die geproduceerd worden in Italië, in de regio Le Marche, door ervaren ambachtslieden.

 

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Italiaanse materialen van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een sterke focus op luxueuze organische vezels die volledig traceerbaar zijn en onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van stijlvolle en tijdloze designs, maar ook bijdraagt aan een duurzamere mode-industrie.

 

Valenza T-shirts

De Valenza shirts vormen het pronkstuk van het merk. Deze stijlvolle en luxe shirts zijn vervaardigd met de grootste zorg en vakmanschap, en bieden de moderne man een ongeëvenaarde elegantie. Met oog voor detail en hoogwaardige Italiaanse materialen creëren ze shirts die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu op zoek bent naar een formele outfit voor een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een chique look voor een speciale gelegenheid, de shirts bieden de perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl.

 

Valenza online kopen bij Tijssen Mode

Voor kleding van Valenza bent u bij  Tijssen Mode aan het juiste adres. Onze medewerkers verwelkomen u graag in onze winkel, waar ze u met een deskundig advies kunnen helpen bij het vinden van de juiste kleding. Naast de service in onze winkel, kunt u ook uw kleding kopen in onze webshop. Mocht u dan vragen hebben over de producten, dan kan u uiteraard ook altijd contact opnemen zodat wij u verder kunnen helpen. Bovendien profiteert u ook van verdere voordelen in onze webshop, bijvoorbeeld onze gratis verzending, welke standaard is bij iedere bestelling.