Nieuwe items

Nieuwe items Nieuwe items 10 resultaten

Nieuwe items

UBR is ontstaan en ontwikkeld in Noorwegen en gevormd door ijskoude winters en regenachtige zomers. Het ontwerp is gebaseerd op Scandinavische eenvoud. Door de strakke lijnen en technische uitstraling wordt het ontwerp ongevoelig voor mode en trends. UBR heeft zijn inspiratie opgedaan in de wereld van bergsport, poolonderzoek en oceaanraces. UBR richt zich vooral op de forens of de zakelijke reiziger. Bij het ontwerp is er rekening mee gehouden dat iemand zowel binnen moet wachten, bijv op het  station of vliegveld als ook buiten van A naar B moet. De modellen zijn zo dat er zakelijke/langere kleding onder kan. UBR maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie om jassen te maken die ervoor zorgen dat je warmer blijft, lichter reist en je er ook nog goed uitziet!

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk UBR. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor UBR jassen, UBR overjassen en UBR parka’s.

 

UBR jassen

UBRis afkomstig uit Noorwegen. De technologie in de jassen, zorgt voor een warme en lichte jas waar ook prettig mee te reizen valt. Het design van UBR jassen kenmerkt zich doordat ze tijdloos en strak zijn.