SALE | Herenmode van topmerken

Sale Sale 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Sale

Tagliatore is een merk met een sterke en suggestieve betekenis die werd geboren uit een familietraditie doorgegeven over drie generaties. Tagliatore combineert hun handgemaakte vaardigheden en praktische zin om uniek ontworpen modellen te creëren die gemakkelijk herkenbaar zijn. Elke collectie is het resultaat van de creativiteit van Pino Lerario, wiens eclectische geest en veelzijdige vermogen om inspiratie te putten uit zelfs de kleinste details en ze om te zetten in nieuwe creaties. Voor Tagliatore wordt het ontwerp van een jas een platform om creatieve ideeën te creëren en te ontwikkelen.

In al die jaren heeft het bedrijf Lerario haar doelstellingen afgerond in het ondersteunen en vergroten van, door middel van gespecialiseerde kennis en arbeid, een productielijn die volledig is gemaakt in Italië met een groot onderscheidend vermogen. Door de productiesector te versterken met zijn Made in Italy legt het de basis voor uitbreiding op de internationale markten, die voortdurend kwaliteit eisen die bedoeld is als smaak en innovatie. Terwijl de meeste Italiaanse productiebedrijven hun productie hebben verplaatst naar landen waar de arbeidskosten lager zijn, blijft het bedrijf Lerario rekenen op de grote professionaliteit van zijn 180 gewaardeerde medewerkers, die in de eigen fabriek ongeveer 340 kledingstukken per dag produceren, die vervolgens worden gedistribueerd naar ongeveer 800 klanten in Italië en in het buitenland.

 

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk Tagliatore. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Tagliatore colberts en Tagliatore pakken.

 

 

Tagliatore kleding

Het merk staat voor stoere stijl wat te zien is in hun chique en enigszins gewaagde herenkleding. Denk aan vestjes met strepen en jasjes met ruiten en net iets andere patronen dan de welbekende formele Italiaanse kledingmerken die we ook voeren zoals Caruso en of Cesare Attolini.