Herenriemen van topmerken | Gratis verzending vanaf €50,-

Riemen Riemen 11 resultaten

Riemen

Sinds de oprichting in 1975 is Santoni's visie om het rijke culturele erfgoed van Italiaans vakmanschap en creativiteit te kanaliseren. In eerste instantie stond Andrea Santoni aan het roer van de werkplaats, gespecialiseerd in het fijnste luxe schoeisel. Vandaag, zijn zoon Giuseppe is de uitoefening van in zijn naam, en heeft het merk verheven tot een wereldwijde icoon status.

In de loop der tijd zijn de bepalende punten van Italiaans vakmanschap, zoals de hoogste kwaliteit, handwerk en uitstekende details, opmerkelijk intact gebleven. Deze eigenschappen blijven Santoni vandaag karakteriseren en dragen bij aan de leidende status van 's werelds meest begeerde luxe merken.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk Santoni. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Santoni nette schoenen, Santoni sneakers, Santoni pantoffels, Santoni loafers, Santoni schoenen en Santoni riemen.

 

Santoni schoenen en riemen

Traditie en innovatie zijn tot op de dag van vandaag de twee fundamentele pijlers van Santonis succesverhaal. Elk overwogen stuk combineert erfgoed vakmanschap en productietechnieken aangescherpt in de tijd, eenmaal gereserveerd voor op maat gemaakte schoenmaken, met een verfijnde esthetiek en design gevoeligheid in constante evolutie. Deze unieke kenmerken trekken een verfijnde en geïnformeerde klant aan, die niets minder dan perfecte kwaliteit en up-to-the-moment stijl verwacht. Het resultaat is een moderne mentaliteit toegepast op de traditionele normen van santoni's gewaardeerde meester schoenmakers, van wie sommigen zijn met het bedrijf sinds 1975 en zijn getuige van de transformatie van het merk was gegaan door, zonder ooit verliezen zijn authentieke stem en passie voor schoonheid en kwaliteit.