Jacob Cohën sale

JACOB COHËN sale JACOB COHËN sale 14 resultaten

JACOB COHËN sale

In de Jacob Cohën sale vindt u onder andere de bekende broeken van het merk. Jacob Cohën is een exclusief Italiaans kledingmerk, dat bekend staat om zijn handgemaakte jeans. Het materiaal van deze jeans is van topkwaliteit en de broeken hebben hierdoor ook een perfecte pasvorm. In de Jacob Cohën sale vindt u niet alleen de bekende broeken, maar ook andere items, zoals sweaters en t-shirts. Alle kleding van dit merk is gemaakt van een extreem hoge kwaliteit en de kleding is ook nog eens erg stijlvol. Het merk behoort tot een van de luxere merken van de wereld. In de Jacob Cohën sale bij Tijssen Mode vindt u daarom alleen kleding van hoge kwaliteit. Tijdens de sale kunt u exclusieve broeken kopen tegen extreem lage prijzen. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot 50%.

Jacob Cohën jeans in de sale

Vooral de Jacob Cohën jeans is in de sale. U vindt de jeans in diverse kleuren, uitvoeringen en maten. De bekendste jeans is de J622. Deze moderne jeansbroeken hebben een slanke pasvorm. Het is een echte stretchbroek, waardoor de broek perfect bij uw lichaam aansluit. De Jacob Cohën jeans in de sale is gemaakt van exclusieve Japanse denim dat gemaakt wordt in Osaka. Tijdens het productieproces worden geen chemicaliën gebruikt. Het merk gebruikt alleen traditionele middelen, zoals borstels, persen en bepaalde steen soorten om het denim zijn unieke uitstraling te geven. Om deze reden zijn de Jacob Cohën jeans ook prijziger dan jeans die gemaakt zijn van normale denim.

Jacob Cohën online outlet bij Tijssen Mode

De Jacob Cohën online outlet bij Tijssen Mode loopt het hele jaar door. Aan het einde van het seizoen wordt de outlet weer gevuld met deze merkkleding die over is vanuit het desbetreffende seizoen. Wanneer u graag een voordelige J622, J613 of J688 in de aanbieding wilt kopen, dan is het goed om de Jacob Cohën online outlet bij Tijssen Mode in de gaten te houden. De kans is groot dat u deze Jacob Cohën jeans terugvindt in onze online outlet.