RICHARD J. BROWN

RICHARD J. BROWN RICHARD J. BROWN 15 resultaten

RICHARD J. BROWN

Richard J. Brown, de Italiaanse premium jeans en casual-chic broek merk opgericht in 2007, werd overgenomen door denim insider Christian Rossi in mei 2014. Hij startte een corporate make-over van het merk met de steun en expertise van Silvia, zijn levenspartner en vanaf dat moment ook in het bedrijfsleven. Samen creëerden ze een nieuw identiteitsmerk dat internationaal de aandacht in de markt is gaan trekken en sinds juni 2018 ook shows op Pitti Uomo in Florence. Rossi legt hier enkele van de belangrijkste kenmerken en toekomstige doelen van RJB uit.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk Richard J. Brown. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Richard J. Brown broeken.

 

Richard J. Brown broeken

Richard J. Brown broeken zijn niet alleen jeans, maar een sartorial kledingstuk ontworpen voor degenen die houden van de verfijning van het hedendaagse leven. De jeans onderscheidt zich door de kwaliteit van de onderzochte, gekozen en specifiek gecreëerde stoffen, naast de eindeloze combinaties van originele details. Alledaagse dressing is opnieuw uitgevonden als verfijnd en functioneel, om maximaal comfort en de beste pasvorm te garanderen. Studie en onderzoek beginnen met de hoogste kwaliteit materialen, waaronder katoen en denim van Italiaanse oorsprong, producten van de beste textielfabrikanten, prestigieuze Japanse denim en kostbare kasjmier en zijdemengsels