Vesten van diverse topmerken | Gratis verzending

Vesten Vesten 11 resultaten

Vesten

Een vest is ideaal in ieder seizoen van het jaar; in de zomer kan u ze namelijk dragen als jack voor wanneer het in de avond afkoelt, terwijl vesten in de winter vaak onderdeel uitmaken van een outfit onder de jas. Omdat vesten het hele jaar door te dragen zijn, zijn het ware must-haves voor in de kledingkast van iedere man. Bovendien kan een vest een mooie blikvanger zijn van uw outfit. Bij Tijssen Mode hebben we een collectie van de mooiste vesten van de beste premium merken.

Fleece vest, wollen vest of sweatvest?

Binnen ons assortiment vindt u regelmatig verschillende vesten. Uiteraard is het type vest wel enigszins afhankelijk van het seizoen: een extreem warm vest is in de zomer ook weer niet wenselijk; het is dan meer de tijd voor sportieve sweatvesten. Daarnaast bieden we ook vaak een selectie aan fleece vesten en wollen vesten. Al deze vesten zijn van topkwaliteit en zijn modieus ontworpen. Hierdoor zijn onze vesten een aanwinst voor bij nagenoeg iedere outfit.

Heren vesten van verschillende topmerken

Bij Tijssen Mode vindt u een selectie aan vesten van verschillende topmerken. Zo bieden wij niet alleen de bekende Lyle and Scott vesten en vesten van Stone Island, maar hebben we binnen deze categorie ook verschillende items van andere topmerken zoals Ma.Strum vetsen. Kortom, de combinatie van verschillende merken, materialen en designs zorgt ervoor dat u bij Tijssen Mode altijd het juiste vest vindt.

Vest kopen bij Tijssen Mode

Wanneer u een vest koopt bij Tijssen Mode, profiteert u van verschillende voordelen. Naast de topkwaliteit vesten, ontvangt u ook een top service. Onze medewerkers helpen u graag bij de zoektocht naar het ideale vest op basis van uw voorkeuren op het gebied van styling, pasvorm en maat. Bestelt u online? Dan profiteert u altijd van gratis verzending. Bovendien komt uw bestelling binnen 1 of 2 werkdagen binnen. Mocht u niet tevreden zijn, dan kan u binnen 14 dagen retourneren.