T-shirts van topmerken | Gratis verzending

T‑shirts T‑shirts 3 resultaten

T‑shirts

T-shirts zijn de basis van vrijwel iedere outfit. Of u ze nu draagt als ondershirt onder een overhemd, onder een vest of als blikvanger van uw outfit, het kan allemaal. Om deze reden is het voor iedere man van belang om voldoende t-shirts in zijn garderobe te hebben. Zo kunt u op warmere én koudere dagen stijlvol uit de voeten.

T-shirts van verschillende materialen en designs

Binnen ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan verschillende t-shirts. Gaat u voor een effen t-shirt in een neutrale kleur, of voor een fel gekleurd t-shirt met print? Daarnaast kan u kiezen tussen verschillende designs en pasvormen. Heeft u liever een strakker model, of een losser model? Liever een V-hals of ronde hals? Dit zijn allemaal vragen die bepalen welk t-shirt het beste bij u past. Door de verscheidenheid kan het lastig zijn om uiteindelijk een keuze te maken. Onze medewerkers helpen u daarom graag bij het vinden van het beste t-shirt voor u.

T-shirts van topmerken

De t-shirts van Tijssen Mode zijn allemaal van de beste premium merken. Deze hebben wij voor u geselecteerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kwaliteit. Naast de bekende Stone Island t-shirts en Lyle and Scott t-shirts, bieden wij ook t-shirts van iets minder bekende topmerken. Zo vindt u altijd uw favoriete t-shirt, maar kan u ook altijd nog iets nieuws proberen.

Koop uw t-shirt online of in de winkel bij Tijssen Mode

Wanneer u een t-shirt koopt bij Tijssen Mode, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo staan in de winkel in Nijmegen onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien. Ook online helpen wij u graag verder met het vinden van het juiste product. Neem daarom vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Heeft u het ideale t-shirt gevonden? Deze kunt u dan direct online bestellen. De levering van uw bestelling is bij ons altijd gratis en geschiedt binnen 1 of 2 werkdagen. Mocht het t-shirt toch niet naar wens zijn, dan kan u deze binnen 14 dagen retourneren.