PAUL & SHARK

PAUL & SHARK PAUL & SHARK 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

PAUL & SHARK

In maart 1957 opende de in 1921 opgerichte fabriek Maglificio Daco haar deuren onder de nieuwe eigenaar Gian Ludovico Dini, die negen jaar later zijn naam veranderde in Dama S.p.A. Elk aspect van de productie vond plaats binnen het bedrijf, van het produceren van garens tot het maken van de dozen die worden gebruikt om de kleding te verpakken. Items werden zelfs verscheept over de hele wereld dankzij een prestigieuze samenwerking met Christian Dior en Balenciaga. Aan het begin van de jaren zeventig bevond Paolo Dini zich, de oudste zoon van Gian Ludovico, toevallig in een werkplaats van een kleine zeilmaker tijdens een reis naar Maine, waar het zeil van een oude 18e-eeuwse tondeuse zijn aandacht trok. De inscriptie te lezen: Paul&Shark: Het was het lot. Het doel van het merk is altijd geweest om uitmuntendheid te zoeken, zowel in de kwaliteit van zijn producten als in de productie van zijn materialen, het garanderen van een rigoureus selectieproces op basis van strenge normen. Paul&Shark creëert sportkleding, smart casual en luxe lijnen, waarbij technische stoffen gecombineerd worden met elegante en stijlvolle details.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk Paul & Shark. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Paul & Shark jassen, Paul & Shark truien, Paul & Shark vesten, Paul & Shark polo’s, Paul & Shark T-shirts, Paul & Shark broeken en Paul & Shark accesoires. Wij verkopen ook Paul & Shark kleding in de maten XXL en XXXXL. Heeft u interesse in kleding in de maten 2XL, 3XL of 4XL en kunt u deze niet online vinden neem dan hier contact op met ons.

 

Paul & Shark kleding

Paul & Shark is in 1975 opgericht door de familie Dini en staat tegenwoordig synoniem aan de Italiaanse elegantie en stijl. Het doel van het merk is altijd geweest om excellentie te zoeken zowel in de kleding van dit merk of als in de vervaardiging van de materialen die gebruikt worden na een strenge selectieproces. Paul & Shark creëert sportkleding, smart casual en luxe lijnen, een combinatie van technische stoffen met stijlvolle details.

Deze collectie gaat terug tot het midden van de jaren zeventig, toen Paul&Shark in de sportmodesector een collectie lanceerde geïnspireerd op de zeilwereld en gebaseerd is op zijn elegantie, prestaties en geest van avontuur. In de loop der jaren is het bedrijf sterk uitgegroeid tot een uitgebreid luxe sportkledingassortiment, gewaardeerd door de fans van Italiaanse mode en hoogwaardige technische materialen, waarvan vele zijn gepatenteerd door Paul&Shark