Pakken

Pakken Pakken 1 resultaten

Pakken

Pal Zileri is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in zowel formele als casual herenkleding. Opgericht in 1980 door Gianfranco Barizza en Aronne Miola. Pal Zileri geboren in de provincie Vicenza. Het hoofdkantoor is nu gevestigd in Milaan.

Elk stuk Pal Zileri wordt gemaakt in Quinto Vicentino in het hart van de Veneto regio. De Pal Zileri lijn is ontworpen voor mannen en in evenwicht tussen Italiaanse ontwerptraditie en innovatie op het gebied van knippen, ontwerpen en materialen. De collectie bestaat uit stedelijke herenkleding, avondkleding en made to measure kleding.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk Pal Zileri. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Pal Zileri zomerjassen, Pal Zileri overjassen, Pal Zileri pakken en Pal Zileri colberts.

 

Pal Zileri kleding

Van ontwerp tot creatie. Pal Zileri biedt een breed scala aan prachtige stoffen, die de basis vormen voor heren maatpakken. Baby kasjmier, tweed, tropische wol, linnen, en nog veel meer prachtige stoffen geven vorm aan de perfecte op maat gemaakte herenpak.

Exclusieve service, de kwaliteit van het Pal Zileri herenpak, op maat gemaakt voor elke individuele klant. De naam zegt het al - Palazzo Zileri. Niet alleen een dienst, het is de mogelijkheid om in de schoenen van een aristocraat te stappen, van de eerste vergadering tot de levering van het pak.