Santoni schoenen

SANTONI schoenen SANTONI schoenen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

SANTONI schoenen

Bij Tijssen Mode hebben we een groot assortiment aan Santoni schoenen. Het merk Santoni staat voor luxe, design en perfectie. Traditie en innovatie zijn de pijlers waarop dit merk zijn succes heeft gebouwd. Dankzij de perfecte combinatie van traditionele productietechnieken, zoals het vermogen om volledig op maat gemaakte Santoni schoenen te produceren en de evolutie in onderzoek en ontwerp, is dit merk uitgegroeid tot wereldmerk. Doordat het merk staat voor luxe, design en perfectie heeft het inmiddels heel wat samenwerkingen opgebouwd met bedrijven die voor dezelfde kernwaarden staat. Zo heeft het merk een samenwerking opgebouwd met het merk Mercedes. Naast de samenwerking met topmerken heeft het merk ook Santoni schoenen voor dames, heren en kinderen op de markt gebracht en zelf accessoires. Bij Tijssen Mode vindt u heren schoenen en Santoni accessoires.

Santoni sneakers

De Santoni sneakers bevinden zich in het hogere segment van de sneakermarkt. De sneakers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leder. Door het gebruik van deze hoge kwaliteit leder stralen de Santoni sneakers luxe, design en perfectie uit. Niet alleen bieden deze sneakers een exclusieve uitstraling. De sneakers bieden tevens een ongeëvenaard comfortniveau.

Santoni loafers: de perfecte instappers voor de zomer

De Santoni loafers zijn de perfecte instappers voor de zomer. Door de verfijnde allure en de klassieke charme van deze loafers komt u altijd goed voor de dag. De kenmerken van de Santoni loafers zijn een eenvoudig silhouet en vakkundig uitgevoerde details. De loafers hebben een verhoogd schort en stikels aan de voorkant en aan de bovenkant. De zool is gemaakt van leder wat weer zorgt voor een ongeëvenaard comfort.

Santoni herenschoenen kopen bij Tijssen Mode

Wilt u schoenen die luxe, design en perfectie uitstralen? Kies dan voor Santoni herenschoenen. Koop uw herenschoenen van dit merk op Tijssenmode.nl of kom langs in onze winkel in Nijmegen. Met Santoni herenschoenen gaat u voor een ongeëvenaard comfort. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van uw schoenen? Wij staan u graag telefonisch te woord of bij ons in de winkel.