Hogan Sneakers | Hogan Schoenen | Tijssen Mode

HOGAN schoenen HOGAN schoenen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

HOGAN schoenen

Bij Tijssen Mode shop je Hogan schoenen en Hogan Sneakers voor heren. Het merk Hogan heeft een ruime collectie stijlvolle sneakers van kwaliteit. Hogan schoenen zijn door hun moderne én tijdloze uitstraling geschikt voor jong als oud. De Hogan collectie richt zich namelijk op de modebewuste man, die op zoek zijn naar stijlvolle comfortabele schoenen. 

Hogan

Hogan bestaat al sinds 1986 en ontwikkelde in dat jaar de eerste Hogan sneaker. Hogan richt zich sinds die tijd op de ontwikkeling van schoenen die zowel stijl als comfort uitstralen. De Hogan collectie kent een ruim aanbod van trendy schoenen met een moderne uitstraling en bijzondere ontwerpen. De herencollectie van Hogan is daarom geschikt voor zowel speciale gelegenheden als casual schoenen voor iedere dag. 

Hogan Sneakers

Ben je op zoek naar een moderne sneaker met extra comfort? Kies dan voor Hogan sneakers voor heren. De sneakers van Hogan worden veelal geleverd met een uitneembaar voetbed. Hierdoor zijn Hogan sneakers zeer geschikt voor losse steulzolen. De sneaker collectie van Hogan bestaat uit verschillende lijnen, namelijk Hogan Rebel, Hogan Interactive 3 of Hogan Active One. Bekijk het ruime aanbod Hogan Sneakers bij Tijssen Mode. 

Hogan Rebel Sneakers Heren

De iconische Hogan Rebel sneakers voor heren hebben een trendy design. De Rebel sneakerlijn van Hogan komen in verschillende kleuren en worden geleverd in verschillende combinatie van leer, suede en nubuck. Dit maakt Hogan Rebel niet alleen stijlvol, maar ook nog erg dynamisch en bewegelijk. De Hogan Rebel collectie voor mannen heeft een moderne, casual uitstraling. Kies je voor Hogan Rebel, dan kies je voor sneakers van kwaliteit én stijl. 

Hogan Interactive 3 sneakers Heren

De Hogan Interactive 3 sneakers collectie is speciaal ontwikkeld voor heren. De collectie is ontworpen als luxueuze sneakers in een bijzonder design. De collectie Hogan Interactive 3 wordt ieder seizoen vernieuwd, zonder dat het ontwerp van de Hogan Interactive sneaker veranderd. De Hogan Interactive sneakers zijn perfect te combineren bij zowel uw zakelijke als casual outfit. De Interactive collectie sneakers voor heren zijn speciaal ontwerpen met gerafineerde details en fijne materialen. 

Hogan Sale

De sale is weer begonnen, dus shop de Hogan Sale bij Tijssen Mode. De collectie Hogan schoenen koop je tijdens de Hogan Sale zelfs tot wel 50% korting! Bent u dus op zoek naar Hogan schoenen sale of Hogan sneaker sale online? Dan kunt u terecht in de webshop van Tijssen Mode.