SALE | Herenmode van topmerken

Sale Sale 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Sale

Het merk Moose Knuckles is opgericht in 1921, met als doel de canadezen te beschermen tegen de kou. Inmiddels is Moose Knuckles uitgegroeid tot een wereldwijd bekend kledingmerk en zijn de Stirling Parka en de Ballistic bomber een echte Moose Knuckles iconische klassieker geworden. Door het gebruik van luxe materialen en aandacht voor details gaan ze seizoen na seizoen door met het creëren van aloude Canadese kledingstukken die zijn afgestemd op het hedendaagse leven. Hun motto “we are a family, a tribe, a pack... and we wear it on our sleeve!” zegt al meer dan genoeg.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste stukken van het merk Moose Knuckles. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Moose Knuckles jassen. 

 

Hier vindt u de bekende Moose Knuckles 3Q winterjas met bontkraag. 

 

Moose Knuckles kleding

Premium Canadese sportkleding merk, Moose Knuckles is voor en door de True North Strong and Free. Het merk creëert tijdloze kledingstukken, op maat gemaakt voor dagelijks gebruik. Canadese knowhow, gruis en erfgoed zijn ingebouwd in elke vezel, steek en rits. Voor een wilde nacht in de stad of in het land onder de sterren, Moose Knuckles heeft u gedekt.