SALE | Polo's van topmerken

SALE polo's SALE polo's 7 resultaten

SALE polo's

Ma. STRUM bestaat op het intersect van mode en functie, een merk gewijd aan het nastreven van textiel innovatie en utilitaire design. Ma. STRUM begon eind 2008 als een partnerschap met het Massimo Osti Archief en zou later, en vandaag de dag, trots onafhankelijk worden. Ontwerpen worden gerealiseerd als het product van een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsproces, dat ingaat op hoe de drager zich bezighoudt met en wordt beschermd door hun kledingstuk. Terwijl elke collectie een verscheidenheid aan invloeden heeft, MA. STRUM put het meest uit de werelden van sportkleding, prestatiekleding en militair design.

De designers van Ma Strum hebben zich vanaf de eerste dag laten inspireren door de militaire stijl. Militaire kleding is praktisch, heeft weinig poespas, maar straalt tegelijkertijd een gedurfde stijl uit waar je niet omheen kunt. Met hier en daar een sportieve en casual touch, heeft het label een veelzijdige kledinglijn uitgebracht die vrijwel iedere man aan zal spreken.

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor een breed assortiment van het merk Ma. STRUM. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Ma. STRUM truien, Ma. STRUM vesten, Ma. STRUM T-shirts, Ma. STRUM polo’s en Ma. STRUM shorts.

 

Ma. STRUM kleding

Ma. STRUM kleding vindt u bij Tijssen Mode. Ma. STRUM kleding staat bekend om de degelijke, betrouwbare kleding gecombineerd met cleane, klassieke militaire stijlen en designs. Moderne trends worden verweven met traditionele kledingstukken die jou er op je best uit laten zien. Uitdagende items die je op laten vallen: dat is waar Ma. Strum kleding voor staat.

 

Tijssen Mode is een officieel​ Ma. STRUM verkooppunt.