Gratis verzending
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Maatpak

‘A men’s tailored suit is the symbol of his personal style’. Engelsen en Italianen zweren al generaties lang bij maatpakken en maatshirts. Zij kiezen niet voor niets voor de luxe en het comfort van maatwerk. Een maatpak en/of maatshirt zit altijd perfect, het is immers letterlijk op jouw lijf geschreven.

Onze kleermakers in Portugal en Italië werken samen met de topwevers van de wereld zoals ondermeer: Zegna, Cerruti, Reda, Loro Piana en Fratelli Tallia di Delfino. Hierdoor heb jij voor jouw maatpak en/of maatshirt een legio aan keuze wat betreft de stoffen, motieven en kleuren.

Of het nou gaat om een maatpak voor op kantoor of een trouwpak, wij bij Tijssen Mode helpen je graag het perfecte maatpak samen te stellen. Voor je eigen bruiloft of voor het alle daagse kantoor werk. Een maatpak dat past bij de persoon, bij de gelegenheid en bij het seizoen, dat is ons streven.

Wat voor een maatpak geldt, geldt ook voor een maatshirt. De juiste mouwlengte, stofkeuze, in de snit die bij je past. Omdat je zelf de samenstelling van bijvoorbeeld de manchetten, het model boord en de kleur van de knopen kunt kiezen heb je de mogelijkheid om alle details naar jouw wens in te vullen.

Als wij al je maten hebben opgenomen en jij hebt de stof gekozen, dan doen onze kleermakers in Portugal of Italië de rest. Binnen een aantal weken ontvangen wij jouw creatie en nemen wij contact met je op voor een laatste passessie en/of om aan te geven dat je je maatpak/maatshirt kunt ophalen.

 

MAATPAKKEN

Trussini

De Tijssen Mode private label maatpakken van het merk Trussini onderscheiden zich op meerdere aspecten. De keuze voor bijvoorbeeld een driedelige uitvoering, al dan niet met geborduurde initialen of een (trouw)datum maakt dit pak tot de ideale outfit voor iedere gelegenheid. De half canvas verwerking geeft tijdens het dragen een ondersteund gevoel. Onze maatpakken van Trussini worden volledig traditioneel vervaardigd in Portugal uit de mooiste stoffen van ondermeer: Vitale Barberis Canonico, Guabello en Loro Piana.

De levertijd bedraagt circa vijf weken. Prijzen vanaf €499,-

Pal Zileri

Het productieproces van een Pal Zileri maatpak vergt zo’n honderdtachtig handelingen, give or take a few. Door de full canvas verwerking vormt het pak zich tijdens het dragen volledig naar het lichaam, waardoor het soepel en flexibel aanvoelt. Onze maatpakken van Pal Zileri worden volledig traditioneel vervaardigd in Italië uit de mooiste stoffen van ondermeer: Zegna, Loro Piana, Fratelli Tallia Di Delfino en Reda.

De levertijd bedraagt circa vier weken. Prijzen vanaf €1399,-

 

MAATSHIRTS

Trussini

* Keuze uit diverse kleuren knopen

* Knoopsgaten in kleurcontrast

* 100% vervaardigd in Italië

* Veel stretch stoffen

* Italiaanse productie

* Private label Tijssen Mode

Levertijd vier weken,

prijzen vanaf €160,-

 

Eton

* Stevige boorden en manchetten

* Scandinavische perfectie

* Strijkvrij

* Ideaal business-shirt

* Kreukarm

* Sinds 1928

Levertijd vijf weken,

prijzen vanaf €180,-

 

Barba Napoli

* Parelmoer knopen

* 100% vervaardigd in Italië

* Zeer rond gesneden schouder voor nog meer draag comfort

* Op vijf punten volledig met de hand gemaakt

Levertijd zes weken,

prijzen vanaf €220,-

 

Emanuele Maffeis

* Afgeronde parelmoer knopen

* 100% vervaardigd in Italië

* Tien steken per twee centimeter stiksel voor ultieme souplesse

* Keuze uit twaalf verschillende boorden

Levertijd vijf weken,

prijzen vanaf €230,-

Tijssen Mode - Maatpak
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp