Nette heren schoenen | Diverse topmerken

Nette schoenen Nette schoenen 2 resultaten

Nette schoenen

De eerste Hoganschoen werd geproduceerd in 1986. In het jaar 2000 besloot het bedrijf om internationale markten te openen en is sindsdien wereldwijd vertegenwoordigd. Als onderdeel van TOD’s en kent hierdoor dezelfde kwaliteitsnormen. Hogan kent tijdloze en elegante schoenen die geschikt zijn voor iedere dag of speciale gelegenheden.

Hogan is geschikt voor zowel jong en oud. In Italië lopen de trendy mensen op Hogan’s, omdat de schoenen van ongekende kwaliteit zijn. De fabrikant werkt samen met internationale toonaangevende designers om unieke en stijlvolle creaties door te vertalen in een mooie collectie. Hogan schoenen staan dus garant voor een uniek design gecombineerd met kwaliteit en stijl. Daarnaast zijn de Hogan schoenen erg licht in gewicht, waardoor je deze amper voelt bij het lopen. Het merk maakt gebruik van erg afwisselend kleurgebruik en hoge kwaliteit soft-leather. Hierdoor blijft de schoen er mooi uitzien na jaren dragen. Hogan schoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart en wit, maar ook in wat opvallendere kleuren zoals zilver. Mocht je met Hogan schoenen een avondje uit willen, kan je hiermee prima de dansvloer stelen. Hierdoor zijn Hogan schoenen echt een must-have item. De Hogan sneakers zijn zeer sportieve sneakers, van hoge kwaliteit en geschikt voor op kantoor, maar ook tijdens een dagje weg. De sneakers hebben veelal een uitneembaar voetbed, waardoor ze geschikt zijn voor losse steunzolen.

 

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor de mooiste schoenen van het merk Hogan. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Hogan sneakers en Hogan nette schoenen.

 

Hogan Schoenen

Het merk maakt gebruik van erg afwisselend kleurgebruik en hoge kwaliteit soft-leather. Hierdoor blijft de schoen er mooi uitzien na jaren dragen. Hogan schoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart en wit, maar ook in wat opvallendere kleuren zoals zilver. Mocht je met Hogan schoenen een avondje uit willen, kan je hiermee prima de dansvloer stelen. Hierdoor zijn Hogan schoenen echt een must-have item.

Diverse stijlen en unieke designs komen bij de Hogan sneakers bij elkaar. De comfort die men ervaart bij het dragen van een Hogan Running sneaker is onbeschrijfelijk. De schoen fit perfect om jouw voeten en past zich na een aantal keer lopen aan. De stijlvolle Hogan sneakers geven je kracht, energie en het is heerlijk om met deze schoenen de dag door te brengen. Doordat er in sommige sneakers diverse kleuren gebruikt worden, kan dit aansluiten op bijna iedere outfit.

 

Tijssen Mode is een officieel​ Hogan verkooppunt.