Overhemden van topmerken | Gratis verzending

Overhemden Overhemden 10 resultaten

Overhemden

Eton overhemden

Eton Shirts maakt de beste kwaliteit overhemden. Het merk is afkomstig uit Zweden en staat dan ook voor Scandinavische precisie en kwaliteit. Om deze reden worden Eton shirts geroemd en worden ze veel gedragen door de moderne man. Naast de sublieme kwaliteit staan de overhemden bekend om hun strakke designs en goede draagcomfort. Door de verschillende pasvormen zijn Eton shirts goed te personaliseren om zo aangepast te worden op persoonlijke voorkeuren.

Verschillende soorten Eton shirts

Eton shirts zijn verkrijgbaar met verschillende pasvormen. Zo zijn de volgende pasvormen te onderscheiden:

  • Eton Classic Fit
  • Eton Contemporary Fit
  • Eton Slim Fit
  • Eton Super Slim Fit

Al deze fits zijn ontworpen om het Eton overhemd zo goed mogelijk af te stemmen op uw voorkeuren, of het nu gaat om een strak of ruim overhemd. De Eton Classic Fit is een rechte pasvorm, terwijl de Contemporary Fit, Slim Fit en Super Slim Fit stapsgewijs wat meer getailleerd zijn. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook modellen met lange mouwen. Hierdoor vindt u een mooi passend overhemd welke ook bij de armen goed aansluit.

Prints en kleuren Eton overhemden

Bij Tijssen Mode vindt u een ruime selectie aan Eton overhemden. Zo voeren wij een variëteit aan designs, prints en kleuren welke allemaal voor een andere look zorgen. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke look met een effen blauw of wit overhemd, of ga voor een casual look met een overhemd met een kleurrijke print.

Eton shirts kopen bij Tijssen Mode

Eton shirts kopen bij Tijssen Mode biedt verschillende voordelen. Zo voorzien wij u graag van een deskundig advies op het gebied van styling, pasvorm en maat. Hiermee zorgen we ervoor dat u altijd het juiste Eton overhemd heeft. Bovendien bieden wij dit aan tegen een scherpe prijs, zodat u nooit te veel betaalt. Wanneer u online bestelt, wordt uw bestelling ook nog eens gratis verzonden en binnen 1 of 2 werkdagen geleverd.