Gratis verzending
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

EMANUELE MAFFEIS Overhemd donkerblauw patroon, enkel manchet

[[ selectedProduct.price_formatted ]]
[[ selectedProduct.original_price_formatted ]]
inclusief BTW
  • Gratis verzending
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • 14 dagen retourtermijn
Productinformatie
Kleur D.BLAUW
Productnaam Overhemd donkerblauw patroon, enkel manchet
Merk EMANUELE MAFFEIS
Artikelnummer 6619
Brand image: EMANUELE MAFFEIS

Emanuele Maffeis is opgericht in 1958 in Bergamo. Het merk staat bekend door de combinatie van aandacht voor detail, handgemaakte afwerkingen en innovatie. Emanuele Maffeis staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige overhemden. Emanuele Maffeis overhemden zijn gemaakt met oog voor detail, wat resulteert in een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort. Door strikte kwaliteitscontroles in alle stadia van het productieproces gecombineerd met een laatste check waar elk overhemd afzonderlijk onder de loep wordt genomen, kan het merk haar kwaliteit waarborgen en zich onderscheiden van haar concurrentie.

Emanuele Maffeis overhemdem

Emanuele Maffeis overhemden zijn van de hoogste kwaliteit. Door generaties aan kennis in combinatie met haar kernkwaliteiten zorgt het merk elke keer weer voor topkwaliteit overhemden. Echter, de Emanuele Maffeis overhemden blijft het merk doorontwikkelen. Door altijd op zoek te zijn naar nieuwe, speciale materialen en nieuwe patronen zorg het merk elke keer weer voor de perfecte pasvorm. Naast voorgaande onderscheiden de Emanuele Maffeis overhemden zich door de relatief wijdere pasvorm en langere mouwlengte dan gemiddeld. Met een Emanuele Maffeis overhemd bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig, stijlvol overhemd. Bij Tijssen Mode bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan Emanuele Maffeis overhemden.

Altijd gratis verzending 

14 dagen bedenktijd

Omruilen kan ook in onze winkel te Nijmegen

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp