Colberts van topmerken | Heren mode

Colberts Colberts 17 resultaten

Colberts

Bent u opzoek naar een nieuw colbert? Tijssen Mode heeft hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit gecombineerd met een modieuze stijl. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste en mooiste topmerken. Bij Tijssen Mode kunt u terecht voor colberts van de merken; BARBA, Caruso, Cecare Attolini, Pal Zileri en Tagliatore.

 

Colberts voor heren

Hét mode-item waarin iedere man er goed uitziet? Een mooi colbert. Het is een van de evergreens van de herengarderobe. Of het jasje – want dat is het van oorsprong – nu wordt gedragen met een pantalon of jeans, dit is een look waar u altijd hoge ogen mee gooit. Modieus, zelfverzekerd en bovenal verzorgd. Een paar colberts in uw garderobe is dan ook zeker geen overdaad. Een aantal kleuren en eventueel verschillende pasvormen zorgen voor welkome afwisseling. Bij Tijssen Mode heeft u een ruim aanbod aan colberts van verschillende stoffen en stijlen. Daarom zult u altijd een colbert vinden die voldoet aan uw wensen.

 

Colberts kopen bij Tijssen Mode

Colberts kopen bij Tijssen Mode biedt u veel voordelen. Zo helpen onze medewerkers u graag bij het vinden van het juiste colbert op basis van uw wensen. Zij voorzien u graag van advies over het design, de pasvorm en de maat. Kortom, bij ons vindt u altijd het perfecte colbert. Besteld u online? Dan profiteert u altijd van gratis verzending boven een bedrag van 50 euro op uw bestelling. Bovendien wordt uw kleding dan binnen enkele werkdagen al geleverd. Onverhoopt toch niet tevreden? Dan heeft u altijd nog een retourtermijn van 14 dagen.