Caruso - Tijssen Mode Nijmegen

CARUSO CARUSO 1 resultaten

CARUSO

Raffaele Caruso startte zijn maatwerk atelier in Soragna, Italië in 1958. De master tailor afkomstig van de beroemde Napolitaanse school huurde twee naaisters in en begon kleding te leveren aan de welgestelde clientèle in het gebied. Caruso zijn vastberadenheid zorgde voor een bedrijf met 600 werknemers en is tegenwoordig een leider in de productie van Italiaanse handgemaakte high-end herenmode met stoffen van hoge kwaliteit en een bijzondere afwerking.

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor een herenpak van het merk Caruso. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Caruso winterjassen, Caruso colberts en Caruso herenpakken.

Caruso kleding

Het geheim van een op maat gemaakt herenpak is een uitzonderlijk proces dat is gebaseerd op de onnavolgbare standaard van kwaliteit van Italiaanse productie en een enorme hoeveelheid experimenten. Deze ontwikkeling is in handen van de naaisters en kleermakers bij Caruso. Zij selecteren en verzamelen alle verschillende stoffen, stiksels, patronen, garen en accessoires in Soragna. Deze kunstenaars produceren vrijwel de beste kledingstukken in de wereld. Van luxe wollen pakken, tot cashmere colberts, pantalons, overhemden, zijden smokings en chique Caruso jassen.

.

 

Tijssen Mode is een officieel​ Caruso verkooppunt.