BOGNER FIRE + ICE

BOGNER FIRE + ICE BOGNER FIRE + ICE 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

BOGNER FIRE + ICE

Bogner Fire + Ice is een zijtak van sportkledingmerk Bogner. Bogner begon als bescheiden familiebedrijf in München, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een internationaal modelabel. Willy Bogner voerde na het overlijden van zijn vader in 1977 een koerswijziging door in het familiebedrijf. De alpine skiër nam deel aan de Olympische Winterspelen in 1960 en 1964. Eerder won hij op 16-jarige leeftijd meerdere titels op de Duitse jeugdkampioenschappen en sleepte hij een jaar later als eerste Duitser de eerste prijs in de wacht tijdens de Lauberhom skiwedstrijd. In 1968 stichtte hij de filmproductie ‘Willy Bogner Film GmbH’. Tijdens zijn werk als cameraman, regisseur, acteur, producent en scenarioschrijver leerde hij zijn vrouw Sonia Bogner kennen die destijds als fotomodel werkte. Zij heeft het bedrijf verder helpen uitbouwen. In 1989 lanceerde Bogner de Fire + Ice. Deze lijn is gericht op jongeren en maakt gebruik van felle kleuren en innovatieve materialen.

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor een breed assortiment van het merk Bogner.U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Bogner Fire + Ice jassen, Bogner Fire + Ice vesten, Bogner Fire + Ice accesoires en Bogner Fire + Ice wintersportkleding.

Bogner Fire + Ice kleding

Ben je op zoek naar stijlvolle, luxe en sportieve kleding, kies dan voor onze collectie van Bogner Fire & Ice. Bogner Fire & Ice is een lijn van sportkledingmerk Bogner. Deze lijn en maakt gebruik van felle kleuren en innovatieve materialen. De collectie bestaat uit sportieve items van een top kwaliteit en zijn geschikt voor skiën of andere sportieve activiteiten, maar je kunt ze ook dragen als casual sportieve outfit.

 

Tijssen Mode is een officieel​ Bogner Fire + Ice verkooppunt.