Heren winterjassen | Diverse topmerken

winterjassen winterjassen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

winterjassen

Antonio BARBA besloot een kleine ontwerpstudio te openen in de buitenwijk Napels. Zijn keuze kwam voort uit zijn grote liefde voor het embleem van een stijlvolle man: het shirt. De onberispelijke productie, volgens de regels van de Napolitaanse kleermakerij school, wordt gewaardeerd onder degenen die op maat gemaakte items willen dragen, genaaid als een tweede huid. Aanvankelijk waren zijn shirts alleen op maat gemaakt voor een selectie clientèle, gekozen uit de Napolitaanse elite. Het merk BARBA Napoli werd bekend in heel Italië. Het geheim van het succes is te wijten aan vakmanschap gesneden, de nauwkeurigheid en de verfijning van stoffen. Het verhuisde al snel naar een bredere dimensie, nooit opgeven op de geschoolde werknemers, dat elke dag het uitvoeren van de delicate stappen van een op maat gemaakt shirt met de hand: het armsgat de knoppen, de knoopsgaten, de kraag, de mouche en de manchetten.

De BARBA Napoli kledingstukken bevinden zich in de meest prestigieuze boetieks ter wereld. Het merk interpreteert de behoeften van de eigentijdse dressing door innovatieve en werkelijke man/vrouw collecties, doet denken aan de klassieke elegantie met hoofwaardige producten en de gelijktijdigheid van stoffen. Het bedrijfsproject opent zich voor de generaties en blijft trouw aan de filosofie waarmee het bedrijf is opgericht: het vakmanschap en de Napolitaanse smaak behouden met tijdloze aantrekkingskrachtvoorstellen.

Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor het assortiment van het merk BARBA Napoli. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor BARBA colberts, BARBA overhemden en BARBA dassen.

 

BARBA Napoli kleding

Het is het extra´s dat de overhemden en andere kleding van BARBA Napoli zo bijzonder maakt. Hoewel de collectie overhemden voor een grootste deel bestaat uit overhemden in redelijk neutrale kleuren, wit en lichtblauw, zijn ze toch allemaal anders. Een verschillend streepje, een net iets andere weving van de stof, een verrassende combinatie in de ruitjes of hier en daar een bijzonder printje. BARBA Napoli onderscheid drie soorten overhemden voor heren. De ´Classica´, de ´Culto´ en de ´Dandy Life´ overhemden. De classica zijn, zoals de naam al doet vermoeden, echte klassiekers. De Culto overhemden zijn wat moderner, maar nog steeds behoorlijk formeel, terwijl de Dandy Life overhemden weer geschikter zijn voor casual gelegenheden. Maar van Classica tot Dandy Life; Het vakmanschap straalt er vanaf.

De hoge kwaliteit stof en het feit dat de overhemden nog deels met de hand en 100% in Italië worden gemaakt, maakt dat de overhemden van BARBA Napoli in het hogere prijssegment vallen. Maar dat betaalt zich terug in het draagcomfort en de duurzaamheid van de overhemden.

Met BARBA Napoli hoef je niet meer naar Napels, maar komt Napels gewoon naar jou.

Tijssen Mode is een officieel​ Barba Napoli verkooppunt.