Zwembroeken van topmerken | Gratis verzending

zwembroeken zwembroeken 1 resultaten

zwembroeken

Aurélien is een Italiaans merk en staat bekend om de tijdloze Mediterrane stijl in kleding, schoenen en accesoires. Aurélien staat voor moeiteloze elegantie, tijdloze ontwerpen en wordt gemaakt met materialen zoals Cashwool® en Softey Suède®.

Aurélien poloshirts en polo's

Met de poloshirts van Aurélien gaat u goed gekleed heel het jaar door. Er zijn verschillende kleuren Aurélien poloshirts, waardoor u voor elke gelegenheid een passende kleur poloshirt van Aurélien kunt dragen.

Aurélien schoenen

Italiaanse ambachtelijke vakmanschap is tot op de dag van vandaag de uitgangspunt bij Aurélien. Dit zien we ook terug bij de handgemaakte, Italiaanse schoenen. De prachtige Aurélien loafers, zoals de 'Yacht Loafer', kunnen gebruikt worden bij zowel een zakelijke outfit als casual outfit. Ultieme comfort, ademende vermogen en flexibiliteit zijn kenmerkend voor de schoenen van Aurélien. Naast Aurélien loafers zijn er ook Aurélien sneakers en boots beschikbaar bij Tijssen Mode.

Aurélien zwembroek

Niet alleen kunt u bij Tijssen Mode Aurélien poloshirts, polo's en schoenen kopen. U kunt ook Aurélien zwembroeken bestellen bij Tijssen Mode. Met de Aurélien zwembroek heeft u altijd de juiste uitstraling, zowel op het strand als bij een zwembad. De zwembroeken van Aurélien zijn comfortabel en sneldrogend.

Aurélien winkel Nederland Tijssen Mode

Tijssen Mode is al 70 jaar dé expert op het gebied van mannenkleding. Uiteraard verkopen wij bij Tijssen mode een ruime selectie aan de beste kleding van Aurélien. Bij ons kunt u altijd het juiste item vinden voor uw garderobe. Heeft u vragen over de kleding, maat of andere vragen? Kom dan eens langs bij Tijssen Mode, wij geven u graag deskundig advies waar u weer mee verder kan! Wanneer u heeft gevonden wat u zoekt, kunt u deze producten direct bestellen in onze webshop zonder verzendkosten.