ASPESI

ASPESI ASPESI 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

ASPESI

Traditie, strengheid en constant stilistisch onderzoek zijn de elementen die het beste de tijdloze stijl illustreren van een merk dat zijn eigen verhaal heeft geschreven door middel van minimale en verfijnde collecties. Aspesi S.P.A. opgericht in Lefnano door Alberto Aspesi in 1969, werd geboren als een bedrijf gespecialiseerd in de productie van shirts en ontpopte zich toen als een merk dat casual kleding produceert, bekend en gewaardeerd om het gebruik van exclusieve en avant-garde stoffen. Met een onconventionele geest en de “no-logo”filosofie is Aspesi gemaakt voor klanten op zoek naar tijdloze kledingstukken.

Aspesi kleding

Het label Aspesi werd geboren als een merk gespecialiseerd in de productie van chique basics, maar heeft zich intussen ontwikkeld tot een modehuis dat zich richt op casual kleding. In de collecties van Aspesi wordt gebruik gemaakt van exclusieve en high-tech materialen. Aspesi produceert casual kleding, bekend en gewaardeerd voor het gebruik van exclusieve en vernieuwende stoffen. Met een onconventionele geest en de "no-logo" filosofie, is Aspesi gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar tijdloze kleding.

Aspesi Jas

Bent u op zoek naar een Aspesi Jas? Bij Tijssen Mode bent u op de juiste plek voor een breed assortiment van het merk Aspesi. U kunt bij Tijssen Mode terecht voor Aspesi jassen, Aspesi vesten, Aspesi polo’s en Aspesi overhemden.

Tijssen Mode is een officieel​ Aspesi verkooppunt.