Overhemden van topmerken | Gratis verzending

Overhemden Overhemden 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Overhemden

Arma is ontstaan in 1985 en is een echt familieverhaal. Gedeelde meningen en de overtuiging dat tijdloze en unieke kledingstukken echte schatten zijn, is wat Arma heeft gemaakt.Maral en Arden, de tweede generatie en huidige managers, hebben het merk gebracht waar het nu is en sinds hun vader het halverwege de jaren tachtig heeft opgezet. Zij dachten dat met deze kenmerken er geen competitie zou zijn.

 

Arma vindt dat kledingstukken over een langere periode nog steeds stijlvol moeten zijn en dus niet mee moeten gaan met de snelle modetrends van tegenwoordig. Hierom maakt Arma ook hoogwaardige kwaliteitskleding zodat deze voor een langere periode mee gaan en in de mode blijven. 

 

Arma Jassen

Arma biedt vele luxe jassen van suède aan. Dit in verschillende modellen zoals een bomberjack, een overshirt of een zomerjas. Vele van de suède items van Arma zijn waterwerend en kunnen dus ook gedragen worden wanneer het buiten wat regent. De bomberjacks van Arma beschikken over zakken met ritssluiting. De overshirts van Arma beschikken over borstzakken met knoop en een knoopsluiting.

 

Arma winkel Tijssen Mode

Bent u op zoek naar Arma jassen? Dan bent u bij Tijssen Mode aan het juiste adres. Wij geven u graag deskundig advies over Arma, maar ook over de verschillende andere merken die wij aanbieden. U kunt een overzicht van Arma bekijken op onze website of u kunt langskomen in onze winkel in Nijmegen om de jassen te passen en te kijken naar ons overige aanbod.