SALE | Herenmode van topmerken

Sale Sale 9 resultaten

Sale

Bent u op zoek naar kleding die uw rock 'n roll lifestyle weerspiegelt en een stoere uitstraling geeft? Dan is Alter Ego het merk voor jou! Dit Nederlandse kledingmerk staat bekend om zijn leren fashion statements. Met een tijdloze collectie en key items die je niet wilt missen, is dit al een favoriet merk geworden bij fashion lovers.

 

Ontstaan van Alter Ego

Het merk Alter Ego is ontstaan uit de diepgewortelde passie van Vincent van der Weijden voor leer en suède. Van kinds af aan was hij gefascineerd door de iconische uitstraling van leren jassen, geïnspireerd door figuren als Michael Jackson, David Bowie en Fonzie uit de serie Happy Days. Deze liefde voor leer en suède leidde er vijftien jaar geleden toe dat Van der Weijden medeoprichter werd van het succesvolle merk Goosecraft, gespecialiseerd in leren jassen. Hoewel hij daar veel succes mee had, besefte hij dat hij zijn tijd wilde besteden aan iets waar zijn hart sneller van ging kloppen. Zo ontstond het verlangen om zijn eigen collecties te creëren en zichzelf op een hernieuwde manier te uiten. Met Alter Ego vindt Van der Weijden zijn identiteit terug als mode-ondernemer. Het merk ademt de rock 'n roll lifestyle van de jaren '50 en '60, die mensen het gevoel gaf vrij te zijn en zichzelf op een nieuwe manier te kunnen uiten. Het gaat daarbij om het vinden van de juiste balans tussen rauwheid en ingetogenheid, zonder overdadig te worden.

 

Alter Ego Kleding

De collectie omvat voornamelijk stoere items die moeiteloos te combineren zijn en een plek verdienen in jouw kledingkast. Denk aan stoere lammy's, prachtige gilets, leren jacks en polo's. Naast de klassieke zwarte leren items, biedt het merk ook trendy aardetinten.

Alter Ego koop je bij Tijssen Mode

U shopt het merk Alter Ego zowel online bij Tijssen Mode als in onze winkel in Nijmegen. Heeft u meer vragen over Alter Ego of andere merken dan helpen wij u hier graag bij. Wij kunnen u helpen bij kledingadvies en u op een goede manier stylen. 

Bekijk de volledige collectie van Alter Ego online op de webshop, u besteld de Alter Ego kleding met gratis verzending.